החולשה שלי  היא: "עוגיות לתה"

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לא משנה באיזו צורה ובאיזה טעם. ללא יוצאים מהכלל אלו עוגיות שוקולד הצ'יפס.
אז הנה שתי הגרסאות המוצלחות של מתכונים לעוגיות שוקולד צ'יפס, יש את  הרכות ויש את הפריכות, מה שבטוח את שתיהן חייבים לצד תה חם:)

. עוגיות רכות:
1 כוס שמן.
1 ביצה+ חלמון.
1 כפיץ תמצית וניל
 1/2 1 כוס קמח תופח.
1/4 כוס סוכר לבן.
100 גרם אגוזי מלך טחונים.
חצי שקית שוקולד צ'יפס.
אופן ההכנה:
בקערה טורפים במטרפה את השמן+ביצים+סוכר+תמצית וניל.
אח"כ תוך כדי טריפה במטרפה מוסיפים את הקמח והאגוזים הטחונים.
בסוף שופכים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות.
מתקבל עיסה יחסית דלילה.
מדליקים את התנור לחום 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
עם כפית לוקחים מהתערובת ויוצרים תלוליות קטנות. במרווח של 2 אצבעות מתלולית אחת לשניה.
אופים 10 דקות.
לא להיבהל שהעוגיות רכות מאד.
לתת לעוגיות להצטנן בתבנית ואח"כ להוציא מהתבנית ולשמור בקופסא סגורה היטב.
עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות:
2 1/2 כוסות קמת תופח.
2/3 כוס סוכר  דמררה.
200 גרם חמאה.
2 חלמונים.
1/4 כוס מים.
2 כוסות שוקולד- צ'יפס.
שקית סוכר וניל.
50 גרם שקדים טחונים.
אופן הכנה:
לשים את כל החומרים לבצק אחיד.
יוצרים עיגולים אחידים ומניחים במרווח של 2 ס"מ אחד מהשני.
אופים 12 ד' בחום 180 מעלות.
מצננים בתבנית.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.