יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

מתכון לקציצות חזה עוף מטוגנות, מהירות וטעימות במיוחד!

חומרים

1/2 קילו חזה עוף טחון

חופן כוסברה קצוצה

חופן פטרוזליה קצוצה

1 תפוח אדמה מגורד

1 בצל מגורר

ביצה

3 כפות פירורי לחם או קמח מצה

פלפל שחור

מלח

חצי כפית כורכום

כפית פפריקה

מעט בהרט

כף שמן

אופן ההכנה

לגרד את הבצל ותפוח האדמה בפומפייה על הצד הגס ולסחוט מנוזלים במסננת.

בקערה גדולה לערבב היטב עוף טחון עם שאר מרכיבי הקציצות עד שכל המרכיבים מפוזרים באופן שווה בתערובת הקציצות.

לחמם שמן עמוק במחבת.

עם ידיים רטובות לגלגל לקציצות ולהשטיח עם כף היד.

לטגן את הקציצות בשמן עמוק על אש בינונית מכל צד עד להשחמה.

להוציא לנייר סופג ולהגיש.


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]