יום שלישי

|

|

21/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

21/10/2025

|

יום שלישי

פיצה ללא גלוטן /השפית ליאורה כהן

החומרים לבצק:

2 כוסות קמח קונדיטור ( ללא גלוטן)

1 כפית אבקת אפייה

1/4 כוס שמן

1 יוגורט

1 כף סוכר

1/2 כפית מלח

2 כוסות גבינה צהובה מגוררת

1/2 כוס זיתים פרוסים

החומרים לרוטב הפיצה-

1 בצל קצוץ

2 שיני שום

4 עגבניות חתוכות לקוביות

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות שמן

1 כפית מלח

1 כף סוכר

1/4 כוס מים

 

מכינים את הבצק- מכניסים את הקמח לקערה ומוסיפים את אבקת האפייה הסכור והמלח ומערבבים. מוסיפים את השמן היוגורט והמים ולשים עד שמתקבל בצק.משטחים את הבצק בתבנית עגולה.

מכינים את רוטב הפיצה- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום להזהבה.

מוסיפים את העגבניות המלח הסוכר הפלפל והפפריקה ומטגנים תוך בחישה עד שהעגבניות מתרככות . מוסיפים את המים ומבשלים 10 דקות. מקררים וטוחנים את הרוטב.

אופים את הבצק בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 10 דקות.

מוציאים מהתנור ושופכים 1/2 כוס מהרוטב על הבצק מפזרים גבינה צהובה וזיתים על הרוטב.

מחזירים לתנור ואופים במשך 10 דקות.

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. תודה רבה!
    סוף סוף מתכונים על רמה ללא גלוטן
    תזכו למצוות בשם כל הצליאקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]