יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

חזה עוף בסילאן על מחבת פסים/ לירז טרבלסי

החומרים

חבילת חזה עוף פרוס לשניצל (בסביבות המשקל -1.200)

רבע כוס סילאן טבעי

רבע כוס שמן זית 

מלח 

אופן ההכנה

שוטפים ומנקים את החזה עוף משאריות עור ושומן

מסדרים במגש ומזלפים שמן זית , מלח , וסילאן מעסים היטב את החזה עוף ומשרים למשך כ רבע שעה .

משמנים מחבת פסים בשמן זית ומחממים היטב בחום בינוני,

מניחים פרוסות מהחזה עוף על המחבת החמה כ 3 דק' עד שהוא נצרב מצד אחד 

הופכים וצורבים כ 2-3 דק' נוספות את הצד השני 

מכסים במכסה ל 5 דק' נוספות עד שהחזה עוף עשוי מבפנים ( אפשר להוציא אחד ולבדוק)

 

בהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]