החומרים
חבילת חזה עוף פרוס לשניצל (בסביבות המשקל -1.200)
רבע כוס סילאן טבעי
רבע כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
שוטפים ומנקים את החזה עוף משאריות עור ושומן
מסדרים במגש ומזלפים שמן זית , מלח , וסילאן מעסים היטב את החזה עוף ומשרים למשך כ רבע שעה .
משמנים מחבת פסים בשמן זית ומחממים היטב בחום בינוני,
מניחים פרוסות מהחזה עוף על המחבת החמה כ 3 דק' עד שהוא נצרב מצד אחד
הופכים וצורבים כ 2-3 דק' נוספות את הצד השני
מכסים במכסה ל 5 דק' נוספות עד שהחזה עוף עשוי מבפנים ( אפשר להוציא אחד ולבדוק)
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
שמחה שאהבת!!
מתכון מעולה,תודה.
כולם התלקקו.