החומרים
200 גרם (2 חבילות)שוקולד מריר
חצי כוס שמן
*3 ביצים שלימות
*חצי כוס סוכר
3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה
להמיס שוקולד ולהוסיף שמן.
להוסיף 3 ביצים שלמות וחצי כוס סוכר
לערבב ולהוסיף קורנפלור
מניתן להוסיף מטבע שוקולד לבן מעל
לאפות 8 דקות על 180°
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
8 תגובות
ותחליף לשוקולד מריר יש למישהי?
אנחנו לא אועלים אוכל תעשייתי…
חג שמח ומועדים לשמחה
האם ניתן להחליף קורונפלור בקמח תפוח אדמה?
שימו לב המתכון מתאים רק לאוכלי קטניות
במה ניתן להמיר את הקונפלור? קמח ת"א אפשרי?
נשמע ממש טוב כמה יחידות יוצא בערך?
הי כמה סופלה את אומרת שיצא לי?
תחליף לקורנפלור למי שלא צורך קטניות?
קמח תפו"א בכמות זהה?
מהמממםםםםםםםםםם