יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

מתכון למרק ערמונים פשוט נפלא…

חומרים

2 חבילות ערמונים 

1 ו-1/2 ליטר מים רותחים

1/2 כוס חלב סויה

1/3 כוס יין לבן

2 תפוחי אדמה גדולים

כף שמן זית כתית מעולה

קורט כמון (לא חובה)

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

אופן ההכנה
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומכניסים אותם יחד עם הערמונים ושאר המרכיבים לסיר עם המים הרותחים לבישול של 15 דקות (משאירים 10 ערמונים שלמים בצד).
  • טוחנים את כל מרכיבי המרק בעזרת מערבל מוט עד לקבלת מרק סמיך. 
  • כותשים את הערמונים הנותרים, מתבלים, מוסיפים את שמן הזית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10דקות נוספות על אש נמוכה. מגישים.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]