יום רביעי

|

|

05/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/11/2025

|

יום רביעי

מתקתק ועשיר לכבוד שבת: עוף ברוטב אננס

מתכון יוקרתי לכבוד שבת: עוף עם ניחוח אננס משכר, שיכניס לביתכם אוירת שבת מיוחדת וחגיגית בטעמים שאי אפשר לתאר.
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

1 עוף שלם גדול

חבילת אננס פרוס בשימורים (לא קוביות).

3/4 כוס סילאן

בצל גדול

מלח, פלפל.

כפית כמון

כף אבקת מרק

כפית כורכום

שמן

אופציונאלי: פרוסות תפו"א

 

ההכנה:

קוצצים ומטגנים את הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפים מעליו את הסילאן ויתר התבלינים. מוסיפים כוס מים ומרתחים למשך 5 דקות תוך כדי עירבוב.

מניחים את העוף בתבנית תנור ומסביבו את פרוסות האננס. (אפשר לפרוס ולהוסיף תפוחי אדמה ואפשר לוותר) שופכים מעל העוף והאננס את רוטב הסילאן והבצל ומוודאים שהרוטב הגיע לכל חלקי העוף.

 

אופים למשך כשעה בחום של 180 מעלות.

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]