חומרים
- 2 קופסאות שימורים של תירס
- 5 כוסות מים
- 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
- 4 כפיות סוכר
- 2 כפות קורנפלור
- 2-3 ביצים
- 2 כפות רוטב סויה
- מלח לפי הטעם
- 1 כף שמן שומשום (לא חובה)
אופן ההכנה
- שופכים לסיר קופסת שימורים אחת עם הנוזלים ובעזרת בלנדר ידני טוחנים למחית חלקה.
- מוסיפים לסיר גם את קופסת התירס השנייה יחד עם הנוזלים שלה, מוסיפים גם את המים ומתבלים באבקת מרק עוף,סויה,מלח וסוכר .
- מביאים את המרק לרתיחה. בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור יחד עם מעט מים קרים לתערובת חלקה ושופכים לסיר. ממשיכים לבשל את המרק עד שהוא מסמיך, בערך כ- 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מוסיפים את שמן השומשום.
- בקערה נפרדת טורפים את הביצים היטב ובעזרת מזלג מזלפים נטיפים של הביצה לתוך הסיר, ממשיכים לבשל עד שנטיפי הביצה מלבינים. מעבירים את המרק לקערת הגשה ומגישים חם!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן