יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

מתכון לבשר כבש מתקתק ע-ו-ל-מ-י

איך מכינים בשר כבש? הכי קל והכי פשוט והריח שיתחיל להסתובב לכם בבית פשוט יביא את כולם למטבח, אז תשמרו על הסיר הזה טוב-טוב-טוב עד לליל הסדר....
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2-3 ק"ג בשר כבש
  • 2 כוסות שזיפים מיובשים+משמשים יבשים / אננס בשימורים
  • כוס ערמונים
  • 2 בצלים גדולים
  • 3/4 כוס סילאן טבעי
  • 4-5 שיני שום
  • עלי דפנה
  • תבלינים: כף ורבע מלח, כפית פלפל,2 כפות אבקת מרק, כף כמון

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצלים לפורסות דקות-דקות ומטגנים עד להזהבה
  2. מניחים את הבשר על הבצל ומאדים כ-10 דקות.
  3. מתבלים ומוסיפים מים עד לכיסוי, שום ועלי דפנה, מבשלים כשעה. מוודאים שיש מים בגובה הבשר כל הזמן.
  4. מוסיפים את האננס/שזיפים, הערמונים והסילאן, ומבשלים עוד כשעה עד להתרככות מלאה של הבשר וצמצום קל של הנוזלים.

פסח כשר ושמח!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]