יום שלישי

|

|

22/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/04/2025

|

יום שלישי

מתכון לבשר כבש מתקתק ע-ו-ל-מ-י

איך מכינים בשר כבש? הכי קל והכי פשוט והריח שיתחיל להסתובב לכם בבית פשוט יביא את כולם למטבח, אז תשמרו על הסיר הזה טוב-טוב-טוב עד לליל הסדר....
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2-3 ק"ג בשר כבש
  • 2 כוסות שזיפים מיובשים+משמשים יבשים / אננס בשימורים
  • כוס ערמונים
  • 2 בצלים גדולים
  • 3/4 כוס סילאן טבעי
  • 4-5 שיני שום
  • עלי דפנה
  • תבלינים: כף ורבע מלח, כפית פלפל,2 כפות אבקת מרק, כף כמון

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצלים לפורסות דקות-דקות ומטגנים עד להזהבה
  2. מניחים את הבשר על הבצל ומאדים כ-10 דקות.
  3. מתבלים ומוסיפים מים עד לכיסוי, שום ועלי דפנה, מבשלים כשעה. מוודאים שיש מים בגובה הבשר כל הזמן.
  4. מוסיפים את האננס/שזיפים, הערמונים והסילאן, ומבשלים עוד כשעה עד להתרככות מלאה של הבשר וצמצום קל של הנוזלים.

פסח כשר ושמח!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים