מצרכים:
- 1 ק"ג כרוב סגול קצוץ
- 1 חבילת שמיר טרי קצוץ
- 1/2 כוס דבש
- 1/4 כוס חומץ
- 1/4 כוס מיץ לימון
- כפית מלח, מעט פלפל שחור/לבן
אופן ההכנה:
- מערבבים את הכרוב הקצוץ עם השמיר.
- מוסיפים את הדבש, החומץ והמיץ לימון
- מתבלים במלח ופלפל
- מערבבים היטב עד לקבלת סלט 'דביק' מעט אך עסיסי ורטוב. (אפשר להוסיף לימון או חומץ לפי הטעם).
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










