סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!
החומרים הדרושים:
כוס סוכר
כוס מים
כוס רסק תות או פרי אחר
אופן ההכנה:
- מרתיחים מים וסוכר, מבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט, מצננים.
- מוסיפים לסירופ הקר ואת מחית הפרי ומקפיאים
- מוציאים את התערובת הקפואה , שוברים וטחנים במעבד מזון עד שהתערובת אוורירית. ניתן לחזור על פעולת הטחינה פעם נוספת לאחר הקפאה נוספת. שומרים בהקפאה עד להגשה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן