מצרכים ל-4 מנות
4 פילטים דג מושט ללא עור
2 בצלים
גמבה אדומה
ראש שום
חצי לימון נקי פרוס
3 עגבניות בשלות מקולפות
חופן כוסברה לפיזור על הדג
לתיבול-
2 כפיות פפריקה מתוקה בשמן
2 כפיות גריל דג
חצי כפית כורכום
מעט כמון
כפית שטוחה מלח
כ 5 כפות שמן זית
4 פילטים דג מושט ללא עור
2 בצלים
גמבה אדומה
ראש שום
חצי לימון נקי פרוס
3 עגבניות בשלות מקולפות
חופן כוסברה לפיזור על הדג
לתיבול-
2 כפיות פפריקה מתוקה בשמן
2 כפיות גריל דג
חצי כפית כורכום
מעט כמון
כפית שטוחה מלח
כ 5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את הדג בלימון ומלח
שוטפים היטב
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה
חותכים את הירקות מסדרים על הדג
בקערית מערבבים את התבלינים ושמן הזית מלבד הכמון
שופכים על הדג מפזרים כמון מלמעלה
מכסים בנייר כסף ואופים כ 40 דק' על 195°
פותחים את נייר הכסף ואופים כ 10 דק' נוספות
משרים את הדג בלימון ומלח
שוטפים היטב
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה
חותכים את הירקות מסדרים על הדג
בקערית מערבבים את התבלינים ושמן הזית מלבד הכמון
שופכים על הדג מפזרים כמון מלמעלה
מכסים בנייר כסף ואופים כ 40 דק' על 195°
פותחים את נייר הכסף ואופים כ 10 דק' נוספות
בהצלחה!
לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים עם רכיבים בריאים
להצטרפות ולפניות – 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
שלום לירז,
הכנתי ויצא מעולה! נוסף לרשימת המתכונים שלי.
תודה!
שרה.
שמחה שאהבת!!!