500 גרם קמח תפוחי אדמה (שקית)
כוס ורבע סוכר
כוס ואגוזים טחונים
כוס שקדים טחונים
¾1 כוסות שמן
2 ביצים
לתוספת מעל: שקדים פרוסים או שוקולד צ'יפס
הכנה:
לערבב היטב את כל החומרים,ליצור עיגולים וניתן להניח עליהם שקדים פרוסים/שוקולד צ'יפס
ולאפות 25 דקות על 180 מעלות.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
הכנתי יצא מצויין. חג שמח ותודה רבה
מוצלח מאוד!!
נראה מצוין אני הולכת להכין