קובה פרווה / ענת

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לאוכלי שרויה
חומרים:

4 תפוחי אדמה לא קלופים
3/4 כוס קמח מצה
1 ביצה
כף שמן
מלח
פלפל

הכנת המעטפת:
לבשל את תפוחי האדמה עד שמתרככים. לקלף ולמעוך לפירה.
לצנן מעט. להוסיף 3/4 כוס קמח מצה, 1 ביצה, כף שמן, מלח ופלפל.
ללוש הכל לבצק נוח לעבוד.

מילוי אפשרי:
בשרי – בשר טחון מטוגן עם בצל ותבלינים לפי הטעם.

פרווה- פטריות ובצל לאדות יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם.

אפשר גם גבינות מתובלות
הכנה:
לצנן את המילוי, ליצור צורות של קובה מהבצק ולמלא במלית הרצוייה. לטגן בשמן עמוק היטב. 

בתאבון:)

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.