לאוכלי שרויה
חומרים:
4 תפוחי אדמה לא קלופים
3/4 כוס קמח מצה
1 ביצה
כף שמן
מלח
פלפל
הכנת המעטפת:
לבשל את תפוחי האדמה עד שמתרככים. לקלף ולמעוך לפירה.
לצנן מעט. להוסיף 3/4 כוס קמח מצה, 1 ביצה, כף שמן, מלח ופלפל.
ללוש הכל לבצק נוח לעבוד.
מילוי אפשרי:
בשרי – בשר טחון מטוגן עם בצל ותבלינים לפי הטעם.
פרווה- פטריות ובצל לאדות יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם.
אפשר גם גבינות מתובלות
הכנה:
לצנן את המילוי, ליצור צורות של קובה מהבצק ולמלא במלית הרצוייה. לטגן בשמן עמוק היטב.
בתאבון:)
תגובה אחת
קוראים לזה בנאטז' בעדה הטוניסאית.
חג שמח וכל הכבוד לנשות החייל