שרבט הדרים

שיתוף ב email
שיתוף ב print

 

נצלו את סוף עונת ההדרים להכין גלידת שרבט טעימה ומרעננת לימים המתחממים .

חומרים:

לשרבט לימון:

כוס וחצי מיץ לימון סחוט

2 וחצי כוסות סוכר

4 כוסות מים

לשרבט תפוזים:

3 כוסות מיץ תפוזים

כוס סוכר

רבע כוס מיץ לימון

לשרבט אשכולית:

3 כוסות מיץ אשכוליות אדומות

כוס וחצי  סוכר

4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

לשרבט לימון- מביאים לרתיחה מים וסוכר עד שהסוכר נמס ועוד 5 דקות. מכבים את האש ומקררים מעט, מוסיפים מיץ לימון. מקפיאים.

לשרבט תפוז או אשכולית-  מביאים לרתיחה סוכר ושליש מהמיץ עד שהסוכר נמס. מצננים מעט ומוסיפים את שאר המיץ. מקפיאים.

לאחר שהתערובות קופאות, מעבדים במעבד מזון (או במיקסר)לקבלת תערובת אוורירית ובהירה. שומרים בהקפאה עד להגשה.

מגישים בכוסות, אפשר בשכבות, או 3 כדורים בצלחת.

מקשטים בתלתלי לימון או תפוז. ועלי נענע.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.