מאפינס גבינה ממולא לפסח ללא שרויה וללא קטניות / נטע ברקו

שיתוף ב email
שיתוף ב print

(כעשר מאפינס)
חומרים:
3 ביצים
כפית מלח
2 כפיות סוכר
חצי כוס שמן
3 כפות גבינה לבנה/שמנת חמוצה
1 וחצי כוסות קמח תפו"א
1 אבקת אפיה

הכנה:

לערבב בקערה הבלילה המתקבלת די נוזלית. ממלאים מנג'טים לאפיה עד למחצית בבלילה. מניחים כף קוטג'/גבינה במרכז, מעל ניתן להוסיף תוספות כמו עגבניה קצוצה, כפית של סלט עגבניות ביתי(כמו אריסה/מטבוחה), בצל וכו' כיד הדמיון ולהוסיף מעט גבינה צהובה.
התוספות שוקעות לתוך המאפינס במהלך האפיה.
אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות עד להזהבה יפה.

* ניתן גם להכין ללא תוספות, ולאחר אפיה לחתוך באמצע ולהשתמש בהן כמו לחמניות ממש.
תהנו?
פסח כשר ושמח!

052-62000-52 – נטע ברקו- עיצוב עוגות וסדנאות, מהדרין

מ

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.