(כעשר מאפינס)
חומרים:
3 ביצים
כפית מלח
2 כפיות סוכר
חצי כוס שמן
3 כפות גבינה לבנה/שמנת חמוצה
1 וחצי כוסות קמח תפו"א
1 אבקת אפיה
הכנה:
לערבב בקערה הבלילה המתקבלת די נוזלית. ממלאים מנג'טים לאפיה עד למחצית בבלילה. מניחים כף קוטג'/גבינה במרכז, מעל ניתן להוסיף תוספות כמו עגבניה קצוצה, כפית של סלט עגבניות ביתי(כמו אריסה/מטבוחה), בצל וכו' כיד הדמיון ולהוסיף מעט גבינה צהובה.
התוספות שוקעות לתוך המאפינס במהלך האפיה.
אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות עד להזהבה יפה.
* ניתן גם להכין ללא תוספות, ולאחר אפיה לחתוך באמצע ולהשתמש בהן כמו לחמניות ממש.
תהנו?
פסח כשר ושמח!
052-62000-52 – נטע ברקו- עיצוב עוגות וסדנאות, מהדרין
מ
תגובה אחת
איך ממירים את הקמח תפו"א לקמח מצה?