חומרים
2 סלסילות פטריות קצוצות
2 בצילם קצוצים
מעט שמן לטיגון
30 גר' חמאה
2 כפות קמח
1/2 כוס יין לבן
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/2 ליטר חלב
מלח
פלפל
אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
המיסי את החמאה והוסיפי את השמן וטגני את הבצל עד להשחמה
הוסיפי את הפטריות וטגני
הוסיפי חלב ויין והביאי לרתיחה
הנמיכי את האש תבלי וטעמי
בשלי כ 30 דקוץ[ת על אש נמוכה בסיר מכוסה
ערבבי את הקמח עם השמנת מתוקה והסופי אל הסיר
הביאי לרתיחה ובשלי עוד כ 20 דקות או עד להסמכה ראויה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
נשמע מרק טעים מאד,
רק רציתי לדעת – כמה מים להוסיף ובאיזה שלב?