יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש

אם יש לכם צלעות כבש במקפיא, זה הזמן לתת להן לנוח במירנדה מושלמת ולהעביר אותם צריבה קלה כזו, שתהפוך אותן פשוט לארוחה מושלמת!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 10 מנות צלעות כבש
  • כף שטוחה מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס דבש
  • 2 כפות חרדל או גרגירי חרדל
  • כפית כמון
  • חצי כוס יין לבן / אדום
  • כפית אבקת שום / שום טחון
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מעט פפריקה

אופן ההכנה:

  1. נניח את הצלעות בתבנית ונפזר מעליה את כל מרכיבי התיבול.
  2. נמרח היטב ונכסה, נכניס למקרר לכשעה-שעתיים
  3. נחמם מחבת עם שמן זית / שמן לטיגון ונצרוב את הצלעות עד לקבלת מרקם פנימי רך וחציוני קריספי.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]