החומרים
2 קילו בשר כבש לבישול חתוך לקוביות/ פרוסות
2 בצל חתוך לקוביות
1 ראש שום
רבע ק"ג שזיפים יבשים מגולענים
רבע ק"ג משמש יבש
כפית כורכום
כפית גדושה פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס.
כף שטוחה מלח
כף אבקת מרק
3 עלי דפנה
חצי כוס סילאן
כפית כמון
חצי כוס יין אדום
חצי כוס רוטב צ'לי
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל והשום מוסיפים את נחתי הכבש והתבלינים ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. מכסים במים עד גובה הבשר וומבשלים עוד כשעתיים עד לריכוך.
בחצי שעה האחרונה של הבישול מוסיפים את השזיפים והמשמש.