מצרכים:
- שקית ברוקולי קפוא
- סלסלת פטריות שמפניון שלימות
- 2 בטטות
- אופציונאלי: בצל סגול, קישוא, גמבה אדומה, שיני שום קלופות ועוד.
לתיבול:
- 1 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 4 כפות סילאן
- 1/2 כוס (ח"פ) שמן זית
- 1 כף טוסקנה
- 1 כפית כוסברה טחונה (אבקה)
- כפית בזיליקום או מספר עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
- חותכים את הבטטה לקוביות יפות (אפשר עם הקליפה) ומסדרים בתבנית.
- מוסיפים את הברוקולי, הפטריות ואם רוצים – מוסיפים עוד ירקות מהמבחר למעלה.
- את כל חומרי התיבול מערבבים בקערה קטנה היטב ומפזרים על כל הירקות שבתבנית.
- מכניסים לתנור חם ואופים למשך כ-30 דקות בחום של 200 מעלות.
- האפיה משתנה לפי סוג התנור – המנה מוכנה כאשר הקצוות של הבטטה שחומות והיא רכה מבפנים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










