מצרכים:
- דג סלמון
- תיבול לדג: שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון
- פטריות
- 15 עגבניות שרי
מצרכים לציפוי:
- כוס שקדים
- 4 שיני שום קצוץ
- 2 כפות סוכר חום
- רבע כוס דבש
- רבע כוס סילן
- 4 כפות צ'ילי מתוק
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות מחמאה בטעם חמאה.
אופן ההכנה:
- לאחר ניקוי והורדת העור של הדג.
- מניחים אותו בתבנית ומזגגים עליו שמן זית מלח, פלפל שחור ומיץ מחצי לימון.
- בצידי הדג מוסיפים פטריות ועבניות שרי.
- ואז מתחילים להכין את הציפוי:
- קולים במחבת כוס שקדים מוסיפים שיני שום קצוץ ואז את יתר הדברים לפי הסדר
- לאחר שהכל נמס ומקורמל שופכים על הדג.
- מוסיפים צרור כוסברה קצוצה. –
- מכניסים לאפיה בחום של 180° למשך 15 דקות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן