יום שני

|

|

20/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/01/2025

|

יום שני

דג סלמון מתקתק בפטריות ושקדים | מירב מלכה

סלמון מושלם ברוטב מתקתק ובציפוי של שבבי שקדים מקורמלים, לצד פטריות ועגבניות, קל להכנה ובאפיה קלה בלבד
| קרדיט: shutterstock AI

מצרכים:

  • דג סלמון
  • תיבול לדג: שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון
  • פטריות
  • 15 עגבניות שרי

מצרכים לציפוי: 

  • כוס שקדים
  •  4 שיני שום קצוץ
  • 2 כפות סוכר חום
  • רבע כוס דבש
  • רבע כוס סילן
  • 4 כפות צ'ילי מתוק
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות מחמאה בטעם חמאה.

אופן ההכנה:

  1. לאחר ניקוי והורדת העור של הדג.
  2. מניחים אותו בתבנית ומזגגים עליו שמן זית מלח, פלפל שחור ומיץ מחצי לימון.
  3. בצידי הדג מוסיפים פטריות ועבניות שרי.
  4. ואז מתחילים להכין את הציפוי:
  5. קולים במחבת כוס שקדים מוסיפים שיני שום קצוץ ואז את יתר הדברים לפי הסדר
  6. לאחר שהכל נמס ומקורמל שופכים על הדג.
  7. מוסיפים  צרור כוסברה קצוצה. –
  8. מכניסים לאפיה בחום של 180° למשך 15 דקות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים