מצרכים:
- 7-8 מנות דג סלומון ללא עור
- 2 כפות רסק עגבניות
- שמן
- 2 עגבניות
- כוס כוסברה קצוצה
- 1/3 כוס סילאן
- 1 פלפל ירוק חריף
- תבלינים: כף פפריקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, תבלין גריל דג
- לציפוי: כוס פיטרוזיליה/כוסברה, 3 שיני שום, 1 גמבה
אופן ההכנה:
- פורסים את הפלפל הירוק ומטגנים, מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, מעט סילאן, תבלינים ו-2 כוסות מים.
- מערבבים לקבלת רוטב, מניחים בפנים את מנות הסלמון, מוסיפים שמן ומוודאים שהרוטב מגיע לגובה הדגים אך לא מציף אותם.
- בבלנדר קוצצים דק מאד את הירק עם השום והגמבה, ומניחים מעל כל פרוסת דג.
- מכסים וממשיכים לבשל כ-25 דקות על אש בינונית/נמוכה.
- המנה צריכה להכיל רוטב מצומצם, הדגים אמורים להיות רכים אך שזופים מהתיבול.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










