יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי – פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

כשהיצירתיות נכנסת לתמונה - גם מחומרים בסיסיים ניתן ליצור מנות גורמה | העוגה הזאת, היא רק חלק מנבחת מתכונים שתגלו פה בימים הקרובים...

פסח בפתח ומציב בפנינו אתגרים בתחום הקולינריה, יש בתים שלא נוהגים להכניס חומרי גלם מתועשים ועוד כהנה וכהנה..
וכאן נכנסת היצירתיות לתמונה- גם מחומרים בסיסיים ניתן ליצור מנות גורמה.

בהצלחה לכן ושנזכה במהרה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים…

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר  56% מוצקי קקאו

170 גרם חמאה/ מחמאה

250 גרם סוכר

6 ביצים מופרדות

120 גרם אבקת שקדים

30 גרם קמח תפו”א

אופן ההכנה:

ממיסים שוקולד וחמאה בפולסים קצרים במיקרוגל או על סיר בן מארי

לאחר ההמסה מערבבים היטב.

במיקסר מקציפים 6 חלמונים עם 120 גרם מהסוכר עד לקבלת קצף תפוח.

מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד ומוסיפים אבקת שקדים וקמח תפו”א ומערבבים בעדינות.

שוטפים את קערת המיקסר ומייבשים היטב. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר (130 גרם) עד לקבלת מרנג יציב.

מקפלים את החלבונים לתערובת השוקולד ב3 פעמים.

שופכים את כל התערובת לתבנית עגולה ומשומנת קוטר 24 או לתבנית מלבנית a4.

אופים ב160 מעולות כ- 50 דקות

לאחר קירור בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

חג שמח!

אתי

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]