יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

לסעודת ראש חודש ניסן: עוף ברוטב ארטישוק ואפונה | מתכון כשר לפסח

החורף לאט-לאט עוזב בכנפיו הלבנות, והאביב הפורח מגיע - גם אל המטבח שלנו! | מתכון אביבי לתבשיל עוף עם טעמים עדינים של ארטישוק ואפונה | מתכון מיוחד לכבוד ראש חודש!
עוף וארטישוק לפסח | קרדיט: shutterstock
מצרכים: 
כ- 5 כרעיים או 10 שוקיים של עוף
1/2 ק"ג ארטישוק חתוך לקוביות
1/2 ק"ג אפונה
בצל קצוץ
3 שיני שום כתושים
כף אבקת מרק
1/4 כוס שמן
כפית כורכום
כפית קמון
כף שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כפית כמון
ההכנה:
קוצצים לפרוסות את הבצל ומטגנים אותו עם חלקי העוף והשום. מתבלים ומשאירים כחצי שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את הארטישוק והאפונה ומים (עד לכיסוי כל החלקים)
מבשלים כ-40 דקות נוספות עד לריכוך וצימצום נוזלים.
חודש טוב ומבורך
ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]