מצרכים:
כ- 5 כרעיים או 10 שוקיים של עוף
1/2 ק"ג ארטישוק חתוך לקוביות
1/2 ק"ג אפונה
בצל קצוץ
3 שיני שום כתושים
כף אבקת מרק
1/4 כוס שמן
כפית כורכום
כפית קמון
כף שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כפית כמון
ההכנה:
קוצצים לפרוסות את הבצל ומטגנים אותו עם חלקי העוף והשום. מתבלים ומשאירים כחצי שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את הארטישוק והאפונה ומים (עד לכיסוי כל החלקים)
מבשלים כ-40 דקות נוספות עד לריכוך וצימצום נוזלים.
חודש טוב ומבורך
ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן