מצרכים:
8 לחמניות עגולות
8 ביצים
לרוטב:
כוס רסק עגבניות
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר
כפית אבקת שום
ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב + חצי כוס מים חמימים. מוציאים מגג הלחמניה את הציפוי ולכל לחמניה מזלפים 4 כפות רוטב.
מניחים את הלחמניות בתבנית אפיה ושוברים מעל כל לחמניה ביצה שלימה (פותחים בכוס ומעבירים אחרי בדיקה ללחמניה)
מכסים בעזרת נייר כסף ומכניסים לתנור עד שהביצה מלמעלה מתייצבת.
מזלפים פלפל שחור (למי שאוהב) ואוכלים בהנאה עם סלט ירקות וגבינות/טחינה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן