יום שישי

|

|

11/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

11/10/2024

|

יום שישי

נשארה לכם חלה משבת? כך תקבלו פירורי לחם מושלמים לבישול וטיגון

אתם לא צריכים לזרוק את החלות שנשארו משבת! קחו מתכון מדהים לפירורי לחם יפים ולבנים לכל שימוש במטבח
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

  • חלה או לחמניות שנשארו משבת

אופן ההכנה:

  1. חותכים את החלה לקוביות גסות
  2. מדליקים את התנור על חום של 120 מעלות
  3. מכניסים לתנור על תבנית מרופדת בנייר אפיה
  4. ממתינים עד להתייבשות כעשרים דקות עד חצי שעה ( הלחם צריך להיות יבש מאד אך לא שרוף או שחום)
  5. מעבירים את הלחם למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת פירורים יפים ואחידים.

ניתן להשתמש לקציצות מבושלות, לטיגון ולאפיה.

אפשר לשמור במקרר או בהקפאה.

בהנאה!

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

  1. שנים שאני עושה את זה.
    הערה: הזמן בתנור תלוי בכמות, בטוח יותר מחצי שעה.
    הטמפרטורה של התנור בין 100 ל 120 מעלות, לא יותר, ואז לעקוב (בלי להתייחס לזמן) ומידי כמה דקות לערבב את חתיכות החלה עד שיקבלו צבע זהוב בהיר (לא שרוף).
    לאחר מכן לטחון בבלנדר או מעבד מזון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים