המצרכים:
- חלה או לחמניות שנשארו משבת
אופן ההכנה:
- חותכים את החלה לקוביות גסות
- מדליקים את התנור על חום של 120 מעלות
- מכניסים לתנור על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- ממתינים עד להתייבשות כעשרים דקות עד חצי שעה ( הלחם צריך להיות יבש מאד אך לא שרוף או שחום)
- מעבירים את הלחם למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת פירורים יפים ואחידים.
ניתן להשתמש לקציצות מבושלות, לטיגון ולאפיה.
אפשר לשמור במקרר או בהקפאה.
בהנאה!
2 תגובות
שנים שאני עושה את זה.
הערה: הזמן בתנור תלוי בכמות, בטוח יותר מחצי שעה.
הטמפרטורה של התנור בין 100 ל 120 מעלות, לא יותר, ואז לעקוב (בלי להתייחס לזמן) ומידי כמה דקות לערבב את חתיכות החלה עד שיקבלו צבע זהוב בהיר (לא שרוף).
לאחר מכן לטחון בבלנדר או מעבד מזון.
אפשר אולי גם לשים במצנם במקום בתנור