יום ראשון

|

|

05/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/10/2025

|

יום ראשון

קוביות עוף על מצע פלפלים בזילוף יין ודבש

ארוחה שלימה בתבנית אחת, בטעם מדהים של מתיקות דבשית וניחוח גמבות צרובות. מוזמנים להכין לעצמכם ולספר לי איך יצא :)
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ו-1/2 ק"ג חזה עוף
  • 3 פלפלים בצבעים שונים
  • צרור שמיר טרי קצוץ
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס יין אדום/לבן
  • תבלינים: כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף כמון, כף פפריקה, כפית שום כתוש (לא חובה)
  • שמן זית / קנולה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות יפות ולא קטנות.
  2. חותכים ומסדרים את הפלפלים והשמיר על תבנית תנור עם נייר אפיה.
  3. מסדרים מעל את קוביות העוף ושופכים מעל את התבלינים, היין והדבש ואת השמן.
  4. מורחים את כל התיבול היטב על תכולת המגש.
  5. מכניסים לתנור לאפיה בחום של 200 מעלות למשך כ-35 דקות – עד שהעוף זהוב והגמבות צרובות בצדדים.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]