מצרכים:
- 1 ו-1/2 ק"ג חזה עוף
- 3 פלפלים בצבעים שונים
- צרור שמיר טרי קצוץ
- 1/2 כוס דבש
- 1/2 כוס יין אדום/לבן
- תבלינים: כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף כמון, כף פפריקה, כפית שום כתוש (לא חובה)
- שמן זית / קנולה
אופן ההכנה:
- חותכים את חזה העוף לקוביות יפות ולא קטנות.
- חותכים ומסדרים את הפלפלים והשמיר על תבנית תנור עם נייר אפיה.
- מסדרים מעל את קוביות העוף ושופכים מעל את התבלינים, היין והדבש ואת השמן.
- מורחים את כל התיבול היטב על תכולת המגש.
- מכניסים לתנור לאפיה בחום של 200 מעלות למשך כ-35 דקות – עד שהעוף זהוב והגמבות צרובות בצדדים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן