# להכנה בסיר רחב ונמוך
מצרכים:
לקציצות:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון או 1/2 ק"ג הודו 1/2 בקר.
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- כף פפריקה
- כף כמון
- 1 בצל טחון
- 1 כוס פירורי לחם
לרוטב:
- 3 כפות רסק עגבניות
- כפית אריסה
- 1 בצל
- 1 גמבה
- 1 פלפל חריף
- כף פפריקה
- כף ראס אל חנות
- כפית כמון
- כפית מלח
- מעט אבקת מרק
- # חבילת תחתיות ארטישוק קפואות
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל מוצרי הקציצות לעיסה רכה ומניחים בצד.
- בינתיים מטגנים את קוביות הבצל עם שבבי גמבה ופלפל. מוסיפים את הרסק והאריסה, תבלינים ומים רותחים עד לחצי מגובה הסיר.
- עד שהרוטב מבעבע, פותחים את תחתיות הארטיקוש וממלאים אותם בקציצות יפות מעיסת הבקר.
- מניחים את התחתיות ברוטב המבעבע בזהירות, (מומלץ להמניך את האש בשלב זה) ווודאים שהרוטב מגיע לכולן וכן לחלק העליון של כל קציצה (אפשר להעזר בכף)
- מבשלים יחד כ-40 דקות עד שהתחתיות נחתכות בעזרת מזלג וקציצות בשלות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן