מצרכים:
- 2 חצילים בינוניים
- 1 עגבניה גדולה
- 1/2 בצל סגול
- צרור נענע
- תיבול: מיץ לימון, מלח, שמן זית
אופן ההכנה:
- פורסים את החצילים ל-2 חצאים לכל אורכם ומכניסים לתנור לקלייה למשך כ-30 דקות בחום של 200 מעלות – עד להשחמה והתרככות מלאה.
- מעבירים את תכולת החציל לקערה ללא הקליפות.
- מרסקים בעזרת מזלג ומתבלים בלימון, מלח ושמן זית.
- קוצצים את הבצל והעגבניה לקוביות קטנות, קוצצים את הנענע ומוסיפים הכל לתוך תערובת החציל.
- מתבלים שוב ומערבבים מעט.
- מכניסים למקרר לשעה לפני ההגשה.
בתיאבון ובהצלחה!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן