יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

קל להכנה: סלט חצילים קלויים בתיבול נענע, עגבניה ובצל סגול

לקלות חצילים כל אחד יודע, והאמת, לא משנה הדרך שתבחרו בה - אם תוסיפו לחציל עוד קצת נגיעות של טעם וריח, פשוט תעופו על הסלט הזה!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 חצילים בינוניים
  • 1 עגבניה גדולה
  • 1/2 בצל סגול
  • צרור נענע
  • תיבול: מיץ לימון, מלח, שמן זית

אופן ההכנה:

  1. פורסים את החצילים ל-2 חצאים לכל אורכם ומכניסים לתנור לקלייה למשך כ-30 דקות בחום של 200 מעלות – עד להשחמה והתרככות מלאה.
  2. מעבירים את תכולת החציל לקערה ללא הקליפות.
  3. מרסקים בעזרת מזלג ומתבלים בלימון, מלח ושמן זית.
  4. קוצצים את הבצל והעגבניה לקוביות קטנות, קוצצים את הנענע ומוסיפים הכל לתוך תערובת החציל.
  5. מתבלים שוב ומערבבים מעט.
  6. מכניסים למקרר לשעה לפני ההגשה.

בתיאבון ובהצלחה!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים