מצרכים:
- 4 ביצים
- 2/3 כוס שמן (ח"פ)
- 2/3 כוס קמח (ח"פ)
- 1/2 כוס סוכר חום (עדיף)
- 1 כוס אגוזים גרוסים
- 1 תפוח בינוני
- 1 כף אבקת אפיה
- 2 כפות שוקולית עם 1/3 כוס מים (אפשר להמיר ב-2 כפות נס קפה עם 1/3 כוס מים)
- 1 בננה
- לציפוי: 4 כפות אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
- מערבבים את הביצים עם הסוכר והשוקולית ומוסיפים את כל החומרים.
- מערבבים היטב לבלילה רכה
- מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק
- מפזרים מעל עוד אגוזים קצוצים
- מכניסים לאפיה למשך כ30 דקות בחום של 180 מעלות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן