מצרכים:
-
2 וחצי כוסות קינואה מבושלת
-
חופן תרד (או עלי בייבי)
-
חופן פטרוזיליה קצוצה
-
מלפפון קצוץ
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
-
גזר מגורד
-
חופן גרעיני חמנייה או דלעת קלויים
-
מיץ מחצי לימון
-
כף שמן זית
-
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
-
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
-
מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומעט מלח ופלפל.
-
משלבים את הקינואה כך שתתפזר היטב בין העלים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן