צילום : ריזי חריטן 0527635651
חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
1 מרגרינה עם מלח+1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר
1 כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן
1/2 1 כוס מים
1 סוכר וניל
3 ביצים
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים תחילה- ולהיזהר שהמלח לא יגע בשמרים, אחר כך להוסיף את שאר החומרים. ללוש היטב, ולשים להתפחה למשך כשעה.
חומרים למלית:
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס קקאו
1 כוס שמן
אופן הכנה:
לערבב הכל עד ליצירת תערובת.
אחרי רידוד לחתוך את הבצק לריבועים – ולשטח את המלית ולגלגל את הרוגלע.
יש לאפות על 180 מעלות עד להשחמה מעט.
אחרי האפיה ניתן להוסיף סירופ:
3/4 כוס מים רותחים
1/2 כוס סוכר
תמצית וניל
הצעת הגשה- רוטב שוקולד:
להכין גנאש שוקולד, 150 גרם קצפת לא מוקצפת, ו200 גרם שוקולד מריר – להמיס יחד על סיר לערבב עד ליצירת גנאש.
12 תגובות
עשיתי את הרוגלך ובמקום מרגרינה שמתי שמן קוקוס ויצא ממש טוב! ( עשיתי עיגול וחילקתי למשולשים) רק שימו לב לא לשים מדי הרבה מהמלית כי היא די נוזלית.
יש לי רק קמח מלא.. זה יהיה נורא???
תנסי עם קמח כוסמין יוצא פצצה
לא צריך לחכות להתפחה?
צריך. כתוב לשים להתפחה לשעה
שלום!לא הבנתי,לא עושים עיגול ומחלקים למשולשים?או שזה יוצא ריבועים?
אני ניסיתי לעשות מרובעים כמו שכתוב ולא יצא יפה אז עשיתי כמו שאת כותבת
עושים מלבן צר וארוך וחותכים אותו למשולשים
להמיס את המרגרינה?? בבקשה!!
כן
עם בצק עלים
רציתי לשאל, איך עושים רוגעלך קריספי?