יום ראשון

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

08/09/2024

לאישה החרדית

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

08/09/2024

|

יום ראשון

רוגלאך ברוטב שוקולד:)

צילום : ריזי חריטן 0527635651

חומרים לבצק:

1 ק"ג קמח

1 מרגרינה עם מלח+1/2 כפית מלח

1 כוס סוכר

1 כף שמרים יבשים

1/4 כוס שמן

1/2 1 כוס מים

1 סוכר וניל

3 ביצים

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים היבשים תחילה- ולהיזהר שהמלח לא יגע בשמרים, אחר כך להוסיף את שאר החומרים. ללוש היטב, ולשים להתפחה למשך כשעה.

חומרים למלית:

2 כוסות סוכר

2 סוכר וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

1 כוס קקאו

1 כוס שמן

אופן הכנה:

לערבב הכל עד ליצירת תערובת.

אחרי רידוד לחתוך את הבצק לריבועים – ולשטח את המלית ולגלגל את הרוגלע.
יש לאפות על 180 מעלות עד להשחמה מעט.

אחרי האפיה ניתן להוסיף סירופ:

3/4 כוס מים רותחים

1/2 כוס סוכר

תמצית וניל

הצעת הגשה- רוטב שוקולד:

להכין גנאש שוקולד, 150 גרם קצפת לא מוקצפת, ו200 גרם שוקולד מריר – להמיס יחד על סיר לערבב עד ליצירת גנאש.

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

12 תגובות

  1. עשיתי את הרוגלך ובמקום מרגרינה שמתי שמן קוקוס ויצא ממש טוב! ( עשיתי עיגול וחילקתי למשולשים) רק שימו לב לא לשים מדי הרבה מהמלית כי היא די נוזלית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים