החומרים:
קילו קמח
2 כפות שמרים
5 כפות סוכר
לערבב ולהוסיף
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן
הוראות הכנה:
ללוש במיקסר עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
להתפיח כשעה.
ליצור צורה של בייגלה למרוח ביצה ושומשום
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה או עד קבלת צבע זהוב.
כשזה יוצא עדיין חם מאוד למרוח רבע כוס דבש מהול במים רותחים
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
נראה מגרהההה
זה יצא טוב עם אני יעשה את המתכון עם קמח מלא 80%?
יצא מהמםםם!
במתכון של הבייגל שומשום יש ברכיבי הבצק גם חצי כוס שמן,
האם כאן נשמט, או שלא צריך?
הערה הלכתית נחוצה: כדאי לבדוק , כל אחת עם הפוסק שלה, המתכון המצו"ב, לדעת חלק גדול מהפוסקים מחייב נטילת ידיים כדין האוכל פת.וכמובן ברכתו "המוציא" . כדי להוציא מכלל ספק מומלץ מאד להוסיף כוס מיץ ענבים וכוס וחצי מים חמימים, ואז ברכתו "מזונות". בהצלחה לכולם.
המתכון נשמע טעים מאוד
לפני שאני עושה אשמח לשמוע אם אפשר להקפיא אותם
תודה רבה