מצרכים:
2 תבניות אנגליש קייק
- כוס וחצי אגוזי לוז טחונים
- 3/4 כוס חמוציות
- 3/4 כוס אגוז מלך טחונים
- 1/2 כוס סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 ביצה
- 3/4 כוס שמן קנולה
- 2/3 כוס מים
- 2 כוסות קמח לבן (ח"פ קר)
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל סוגי האגוזים והחמוציות, מוסיפים שמן, ביצה, מים וסוכר.
- מוסיפים פנימה את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת 'דייסה' סמיכה. (אם הבלילה יבשה מדיי, ניתן להוסיף עוד מעט שמן או ביצה).
- מעבירים ל-2 תבניות אנגליש קייק ומכניסים לתנור חם
- אופים למשך כ-30 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן