לפעמים בא לך לחם למרוח עליו איזה ממרח טעים ובריא ואת מרגישה רגשי מצפון עם עוד פחממה עכשיו…
אז במיוחד בשבילך לחם שהוא מנת חלבון ושומן בריא וללא קמח שיכול ללכת עם כל ממרח וסלט ירקות עשיר?
לחם טחינה
***************
6 כפות טחינה גולמית
4 ביצים
כפית שטוחה סודה לשתיה
כף סילאן
כפית מלח הימליאה ורוד
כוס עם רבע זרעי חמניה, רבע דלעת, רבע שומשום מלא ורבע זרעי פישתן (אפשר 2 כפות סובין שיבולת שועל /קוואקר-למי שאוהבת).
לטרוף את הביצים , להוסיף את שאר המרכיבים ושלושת רבעי מכמות הגרעינים והזרעים,לערבב הכל יחד, ליצוק לתבנית סילקון מלבנית ולפזר את את שאר התערובת מעל הבלילה לקישוט.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 30 דקות.
אוסנת יהושע
מנחה לאורח חיים בריא.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
7 תגובות
ממש טעים אוורירי ומיוחד
תודה רבה
מה הכמות קמח?
אני שומרת מסוכר וזה ממש תחליף נחמד לפחמימה ..
מה הערך הקלורי לפרוסה?
והאם הכמות מספיקה רק לתבנית אינגליש קייק אחת?
יצא מעולה- לא יאומן!
לטחון את הגרעינים?
וואו מיוחד!!!
מה מברכים עליו?שהכל?☺
אני חייבת לנסות…