הכמות מתאימה ל30 כוסיות קרטון מיני.
לתחתית
חומרים:
2 שרוולי פתיבר בהיר (500 גרם) קלאסי
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד חלבי חום
רבע כוס חלב
למלית הגבינה:
2 חבילת של 750 גרם גבינה לבנה.
חבילת פודינג וניל
2 חבילות שוקולד לבן
100 גרם חמאה
שקית זילוף
אופן ההכנה:
נקצוץ במערבל את הביסקוויטים פתיבר, במקביל נמיס במיקרוגל 100 גרם חמאה יחד עם 100 גרם שוקולד חלבי חום
נוסיף לפתיבר יחד עם רבע כוס חלב ונערבב בתנועות מעיכה וקיפול
שלושת רבעי מהפתיבר נצמיד בתחתיות הכוסות קרטון עם כפית ונשטח היטב.ואת השאר נניח בצד לחלק העליון לקישוט.
לאחר מכן בקערה נערבב 2 גבינה לבנה 5% 750 גרם כל אחת
יחד עם פודינג וניל
נמיס במיקרוגל 2 שוקולד לבן עם 100 גרם חמאה ונוסיף בתנועות קיפול לגבינה
מי שרוצה יותר מתוק יכולה להוסיף אבקת סוכר (לא סוכר! הגרגירים יורגשו והטעם יפגם) אני הוספתי עוד שוקולד אחד שוויצרי לבן עם מילוי חום.
נעביר לשקית זילוף ללא צנטר. נגזור פיה רחבה ונתחיל לזלף על תחתית הפתיבר שהנחנו בכוסיות. עד כמעט לשפה. מעל נוסיף מהפתיבר הקצוצים שהנחנו בצד ובעדינות נמעך על הגבינה.
נקפיא לשעתיים ולהגיש קר
בהצלחה!
תגובה אחת
האם חובה לשים חמאה בתוך מלית הגבינה? אפשר בלי? יש תחליף?