- כלים: תבנית חד פעמית, כוס חד פעמית קרה.
בסיס:
- 1 חמאה
- 25 ביסקוויטים
מלית:
- 750 גרם גבינה
- 1 אשד/אשל
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח
- 1/2 כוס פודינג
- 1 כוס סוכר
לציפוי:
- 2 שמנת חמוצה
- 4 סוכר וניל
אופן ההכנה:
- הכנת הבסיס: מפוררים את הביסקוויטים, מערבב עם החמאה ומשטחים בתבנית.
- מערבבים את חומרי המלית ושופכים מחצית על הבסיס. מכניסים את התבנית להקפאה ומדליקים את התנור על 160 מעלות.
- למחצית המלית שנשארה, מוסיפים 3 כפות ריבת חלב.
- כשהתנור מתחמם, מוציאים את התבנית מהקפאה ושופכים את השכבה השלישית של ריבת החלב. מכניסים לתנור ומכינים את הציפוי בערבוב החומרים.
- כששולי העוגה יציבים והמרכז רוטט, העוגה מוכנה. מוציאים את העוגה, מורחים עליה את הציפוי ומכניסים בשנית לתנור למספר דקות.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
תודה על המתכון.
חשוב מאד לציין את גודל תבנית
כמה זמן בערך העוגה צריכה להיות בתנור?