מצרכים:
- 1 ק"ג חיטה
- 1 בצל גדול במיוחד או 2 בצלים בינוניים
- 4 כפות אבקת מרק
- כפית כמון (לא חייבים)
- 1 כף מלח
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל לפרוסות עבות ומטגנים קלות (לא חייבים שמן – אפשר רק לאדות)
- מוסיפים את החיטה ומערים כ-2 ליטר מים חמים לפחות.
- מבשלים כשעה – שעה וחצי עד להתרככות מלאה (החיטה הופכת לצהובה-לבנה) ואידוי של רוב המים.
אוכלים חם 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן