יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

תבשיל חיטה רך וטעים במיוחד!

המטרה הראשונית של התבשיל הזה, היתה לרוקן מהמזווה חבילת חיטה 'חמצית' ולפנות מקום למוצרים חדשים, אבל כשהוא עמד על הכיריים והריח והרכות כבשה את כל המשפחה, הבנתי שיש פה מתכון שאסור לכם לפספס >>>
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג חיטה
  • 1 בצל גדול במיוחד או 2 בצלים בינוניים
  • 4 כפות אבקת מרק
  • כפית כמון (לא חייבים)
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לפרוסות עבות ומטגנים קלות (לא חייבים שמן – אפשר רק לאדות)
  2. מוסיפים את החיטה ומערים כ-2 ליטר מים חמים לפחות.
  3. מבשלים כשעה – שעה וחצי עד להתרככות מלאה (החיטה הופכת לצהובה-לבנה) ואידוי של רוב המים.

אוכלים חם 🙂 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים