מצרכים:
- 1 ק"ג קמח לבן מנופה
- 150 מ"ל שמן
- 500 מ"ל מים
- 2 כפות שמרים
- כף שטוחה מלח
- 3 כפות סוכר
- 2 חבילות קוביות שוקולד מריר/חלבי
- לציפוי: ביצה ושומשום / סוכריות שוקולד
אופן ההכנה:
- מערבבים את המים עם השמרים והסוכר, מוסיפים את יתר חומרי הבצק (מלבד השוקולד) ולשים עד לקבלת בצק רך.
- מתפיחים עד להכפלת הנפח (כ-40 דקות)
- מחלקים לכדורים קטנים ומרדדים מעט (אפשר בעזרת הידיים) ומניחים במרכז כל כדור 2 ושוקולד או יותר, עוטפים עם יתר הבצק ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- מתפיחים עוד כ-40 דקות, מצפים בביצה טרופה ושומשום ומכניסים לתנור חם לאפיה בחום של 220 מעלות כ-25 דקות (במרכז גובה התנור) עד להשחמה קלה.
תהנו!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן