כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

קלה וטעימה: עוגת מייפל ואגוזים פרווה / חיה קסטיאל

הכנה: חיה קסטיאל צילום: דסי קסטיאל

2 תבניות אינגליש קייק

חומרים:

1/2 כוס שמן

כוס סוכר לבן

1/4 כוס סוכר חום (לא חובה)

4 ביצים

2 כוסות כוס מיץ תפוזים

2.5 כוסות קמח תופח – או קמח רגיל וחבילת אבקת אפיה

1/2 כפית קינמון (לא חובה)

לפיזור מעל העוגה:

1/2 אגוזי מלך קצוצים

1/4 כפית קינמון

1/2 כוס מייפל

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות

בקערה גדולה מערבבים היטב שמן, סוכר, ביצים, מיץ תפוזים, קמח וקינמון עד לקבלת בלילה אחידה.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק מלבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית, עד שהיא ממלאה כ-3/4 מגובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש למשך  45 דקות. מיד בתום האפייה מחוררים עם סכין כ-15 חורים בעוגות ושופכים חצי מכמות סירופ המייפל. מסדרים אגוזי מלך ושופכים את שאר המייפל .

בתיאבון !

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

3 תגובות

  1. חבל שלא כתוב שיש צורך באבקת אפיה במידה והקמח הוא רגיל… העוגה נהרסה לי משום כך ונורא התאכזבנו במוצאי הצום😔

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים