2 תבניות אינגליש קייק
חומרים:
1/2 כוס שמן
כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום (לא חובה)
4 ביצים
2 כוסות כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח – או קמח רגיל וחבילת אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
לפיזור מעל העוגה:
1/2 אגוזי מלך קצוצים
1/4 כפית קינמון
1/2 כוס מייפל
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות
בקערה גדולה מערבבים היטב שמן, סוכר, ביצים, מיץ תפוזים, קמח וקינמון עד לקבלת בלילה אחידה.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק מלבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית, עד שהיא ממלאה כ-3/4 מגובה התבנית.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. מיד בתום האפייה מחוררים עם סכין כ-15 חורים בעוגות ושופכים חצי מכמות סירופ המייפל. מסדרים אגוזי מלך ושופכים את שאר המייפל .
בתיאבון !

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
חבל שלא כתוב שיש צורך באבקת אפיה במידה והקמח הוא רגיל… העוגה נהרסה לי משום כך ונורא התאכזבנו במוצאי הצום😔
נראה טווווווווב
כמה זמן הכנה זה?
טעיםםםםם!!