חומרים:
כוס שקדים פרוסים
כוס חמאת בוטנים
2/3 כוס סילאן
150 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאת קקאו
אופן הכנה:
קולים על מחבת יבש את השקדים למשך כ3 דקות. מצננים ומעבירים למעבד מזון את הקדים הסילאן וחמאת הבוטנים. לאחר שנוצרת עיסה אחידה ליצור כדורים ולהכניס למקפיא.
לציפוי: לאחר שהכדורים קפואים ניתן לצפות אותם בשוקולד מומס – לאחר שהשוקולד מומס להוסיף את חמאת הקקאו המומסת ולערבב. לאחר מכן לטבול את הכדורים בתערובת להניח בצד עד להתקשות.
2 תגובות
מה זה חמאת קקאו והאם ניתן להכין אותו בבית?
ואם לא- יש תחליף לזה?
אפשר תחליף לחמאת קקאו?