מצרכים:
- 4 חבילות שוקולד : לבן, חום, ועוד טעמים שאוהבים
- 1/2 כוס אגוזים
- 1/2 כוס קשיו
- 1/2 כוס חמוציות
- 1/2 כוס שבבי שקדים
ההכנה:
- להניח בתבנית את השוקולד ולפזר מעל את כל הפיצוחים.
- להכניס לתנור לעשר דקות או מעט יותר עד להמסה.
- להטביע בעזרת כף את הפיצוחים בתוך השוקולד (אפשר לזגזג כשהוא מומס וליצור צורות יפות)
- לקרר ולשבור לחתיכות.
תהנו מכל ביס!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן