המצרכים:
לקרם:
200 גרם שוקולד מריר
100 מיל' שמנת מתוקה
400 מיל' שמנת מתוקה
לבצק אגוזים:
כוס קמח תפוחי אדמה
כוס אגוזים גרוסים
1 ביצה
רבע כוס שמן
ההכנה:
ממיסים: 200 גרם שוקולד מריר עם 100 מל שמנת מתוקה
מקציפים: 400 מל שמנת מתוקה ומאחדים בין התערובות.
מאחדים את רכיבי הבצק ומשטחים בתבנית. אופים לרבע שעה.
מרכיבים: מפוררים את שכבת הבצק בעזרת כף או בעזרת הידיים, בתחתית הכוס מניחים פירורים, מעל שופכים את המוס ומעליו שוב פירורים.
בהצלחה ובתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
לא הבנתי איך זה אמור להראות
נראה שהתמונה לא מתאימה למתכון
מה הכוונה פירורים? את שכבת הבצק שאפינו צריך לפורר?
תודה רבה!
המתכון נראה מעניין מאד
כן, את שכבת הבצק צריך לפורר. נראה שהתמונה פה היא עם תוספת שבבי שקדים או ששבירת הבצק גסה יותר מהרגיל.