מתכון לכיסים של לחם – פיתות ביתיות
חומרים
1 ק”ג קמח 1 ק”ג קמח
600 מ”ל (½2 כוסות) מים 600 מ”ל (½2 כוסות) מים
50 גרם (1 קובייה) שמרים טריים 50 גרם (1 קובייה) שמרים טריים
3 כפות שמן 3 כפות שמן
2 כפות סוכר 2 כפות סוכר
1 כף מלח 1 כף מלח
אופן ההכנה
- מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במשך 10-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- מכסים ומתפיחים כ-35 דקות (בקיץ) להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
תמונה 1 – תיאור
מומלצת במידות 370*250 פיקסלים
תמונה 2 – תיאור
מומלצת במידות 370*250 פיקסלים