כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שישי
|
י״ג בתמוז ה׳תשפ״ד
|
19/07/2024

ארוחת צהריים חלבית: בורקס במילוי גבינות ופטריות ברוטב שמנת פטריות

הריח של מאפה הגבינה עם רוטב הפיטריות יביא את כולם למטבח ויעניק לכם שעת צהריים משפחתית מפנקת בטעם ביתי!
| קרדיט: shutterstock_

המצרכים לבורקס: 

בצק עלים

2 קוטג'

גבינה צהובה מגורדת

ביצה

פטריות

תבלינים: מלח, פלפל, תבלין מוסקט, אבקת בצל.

לרוטב פטריות:

1 שמנת לבישול

פטריות

תבלינים: 2 כפות אבקת מרק פטריות/אבקת מרק בצל, חצי כפית מלח, קומץ פלפל, חצי כפית תבלין מוסקט.

אופן ההכנה: 

בקערה נערבב את הגבינות עם התבלינים והביצה. נפתח את בצק העלים ונמלא אותו. נסגור ונבריש בביצה ונפזר שומשום.

נאפה אותו בחום של 180 למשך כחצי שעה ( עד להזהבה) לאחר התקררות נפרוס למנות. (אפשר לפרוס את הבצק קודם ולמלא בורקסים לפי הגודל שאתם מעדיפים).

בזמן האפיה נכין את הרוטב:

בסיר קטן נבשל את השמנת עם כוס מים (או חלב), מלח ותבלינים. נוסיף את הפטריות ונמתין לרתיחה תוך ערבוב עדין.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים