קל להכנה: לזניה אישית בלחמניה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
הייתי מיואשת אף דיאטה לא עזרה לי, עד שהכרתי את קסם הלחמניות של דינה. ושאפשר לרזות בלי לרעוב. אני ממש רוצה שגם את תכירי את דינה ולחמניות הקסם להכרות לחצי כאן

לזניה היא מסוג הדברים הפשוטים בחיים שעושים טוב על הלב.

המצרכים:

• 7 לחמניות שמנמנות קצת מאורכות
• 1 בצל
• 15 פטריות שמפיניון
• 5 עגבניות בינוניות ויפות
• 3 שיני שום
• כוס מים
• 100 ג’ רסק עגבניות
• שקית סוכרלוז
• תבלין יבש כמו אורגנו וכדו'
• מעט פלפל שחור גרוס
• מלח (לא בטוח שצריך)
וגבינה צהובה מגרודת 9%

קרדיט: שאטרסטוק
קרדיט: שאטרסטוק

  אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם מעט תרסיס שמן, עד שהוא מזהיב.

קוצצים את השום, מוסיפים למחבת ומטגנים עוד כדקה. חותכים את הפטריות ומוסיפים גם כן, לעוד כשתי דקות טיגון. מוסיפים קוביות של עגבניות לאחר חליטה לעוד כדקת טיגון ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר והתבלינים עם רסק עגבניות ומעט מים.

מבשלים על אש בינונית כ30 דקות ומערבבים מפעם לפעם.

מכניסים את תערובת הירקות למקרר לזמן ממושך.

חותכים את קצה הלחמניה, מוציאים את פנים הלחמניה ומכניסים לתוכה את התערובת (להשתדל לא להעמיס בנוזלים). 

מחממים את התנור על 180 מעלות, מפזרים מעל הכל גבינה צהובה %9 (שיצא בערך חצי פרוסה על כל לחמניה) מכסים את התבנית עם נייר כסף ואופים כ 15 דקות.

 

                         

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן