מצרכים:
- 3/4 כוס שקדים טבעיים
- 1/4 כוס אגוזי מלך טבעיים
- 1.5 כוסות תמרים
- חצי כוס אבקת קקאו נא אורגני
- כפית תמצית וניל טהורה
- כפית מייפל טהור
- 1/4 כוס שוקולד צ'יפס (70% מוצקי קקאו)
אופן ההכנה:
- במעבד מזון מעבדים את השקדים ואגוזי המלך וערבלו עד לפירורים.
- מוסיפים תמרים ואת שאר המצרכים חוץ מהשוקולד צ'יפס, עד לקבלת מראה אחיד.
- מעבירים את הבצק לקערה ויוצרים כדורים קטנים ולוחצים על כל כדור לצורת עוגייה.
- מניחים מעט שוקולד צ'יפס , ומכניסים למקרר עד ליציבות.