מצרכים:
למילוי:
- 100 גרם סוכר חום
- כף קינמון
- 200 גרם אגוזי מלך
- 200 גרם שקדים קצוצים
- לבצק: חבילת עלי פילו
לסירופ סוכר: 1/2 כוס מים רותחים עם חצי כוס מים מורתחים. מי ורדים.
אופן ההכנה:
- נפרוס עלה אחד של פילו ומעליו נמרח שמן ונניח עוד עלה.
- נמלה בקצה האחד של העלה לכל האורך שורה עבה מהמילוי
- נניח שיפוד ונתחיל לגלגל בזהירות לגליל יפה.
- לאחר הידוק חזק נוציא את השיפוד ונקבל צורת גלים מלמעלה
- נרתיח את המים והסוכר לסירופ, נכבה את האש ונזלף כמה טיפות של מי ורדים.
- נחלק את הגלילים לבקלוואות באורך כ-4 ס"מ ונטבול אותן בסירופ.
- נוציא ונניח להגשה. תהנו!